Over de NVRA

 

De NVRA bestaat uit juridische professionals, waaronder rechtskundige adviseurs, advocaten en gerechtsdeurwaarders. Zij geven op diverse rechtsgebieden deskundig juridisch advies, bemiddelen, proberen een oplossing te bewerkstelligen (mediation) en procederen (indien er geen andere mogelijkheid meer is).

 

Contact met NVRA

Nederlandse Vereniging van
Rechtskundige Adviseurs

Postbus 4076
5004 JB Tilburg
T (013) 59 44 126
E info@nvra.nl

 

 

Over Cover-NVRA

 

Het lidmaatschap van de NVRA biedt u de mogelijkheid om aan te sluiten bij de collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De afweging tot acceptatie is behouden aan de verzekeraar.

Cover-NVRA is het portaal waar NVRA-leden terecht kunnen voor hun belangrijkste (zakelijke) verzekeringen. Achter Cover-NVRA staat Covermij Collectieve Verzekeringen een tussenpersoon gespecialiseerd in collectieve verzekeringen voor beroepsorganisaties en brancheverenigingen. Nevoa leden kunnen eveneens gebruik maken van de NVRA-beroepsaansprakelijkheidsverzekering.

Covermij Collectieve Verzekeringen werkt nauw samen met de NVRA en met verzekeraars om passende en aantrekkelijke verzekeringen voor NVRA-leden mogelijk te maken. Covermij BV is een vooruitstrevend kantoor dat verzekeringen verzorgd voor specifieke doelgroepen. Covermij is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12046173. Covermij onderhoudt meerdere vergelijkbare portalen. 

 

Aantal portalen online

15,0

Aantal beroepsorganisaties

22,0

Aantal bezoekers per maand (zzp'ers en ondernemingen, cijfers Q2 2018)

3.654

Aantal verzekerden (zzp'ers en ondernemingen, cijfers Q2 2018)

1.875

Aantal landen actief

1