Ontevreden?

Bent u ontevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht? Wij spannen ons optimaal in om uw verzekeringsbelangen zo goed mogelijk te behartigen. Maar ook wij kunnen fouten maken. Bent u niet tevreden over onze dienstverlening of heeft u een klacht? Laat het ons weten.

Richt u zich tot de directie van Covermij BV. Mochten wij er samen niet uitkomen, kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Postbus  93257

2509 AG    Den Haag

Telefoon:   0900-3552248 (10 ct/min.)

E-mail:       info@kifid.nl

Internet:     www.kifid.nl

Contact Cover-NVRA

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Telefoon 010 333 1151

Of mail met info@cover-nvra.nl

NVRA-leden kunnen op Cover-nvra terecht voor aantrekkelijke collectieve verzekeringen. De verzekering voor beroepsaansprakelijkheid is ontwikkeld voor de dagelijks praktijk van de rechtskundig adviseur. Covermij Collectieve Verzekeringen verzorgt de ontwikkeling en inkoop van de verzekeringen. Voor vragen en advies kunt u tijdens kantoortijden bij Covermij Collectieve Verzekeringen terecht.

 

Covermij Collectieve Verzekeringen

 

Covermij BV
Schiedamse Vest 154
3011 BH  Rotterdam
Telefoon   010 333 1151
E-mail   info@cover-nvra.nl
www.cover-nvra

Covermij BV staat geregistreerd bij de AFM met nummer 12046173.

NVRA  Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs

De Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs, de NVRA, is de vereniging van en voor professionals in de juridische dienstverlening. Middels vakliteratuur, cursussen en opleidingen, collectieve verzekeringen en verbinding met vakgenoten, streven wij naar kwaliteitsverbetering en bevordering van een goede juridische beroepsuitoefening. Niet alleen in het belang van de rechtzoekende, maar zeker ook in het belang van de juridische professional zelf.

https://www.nvra.nl/